Syskonparet Rikard Surting och Madeleine Olsson Cederlund startade 2007 bolaget Tältägaren Förvaltning.
De tog över Värdshuset Koppartälten efter sin far Leif Olsson som drivit Värdshuset Koppartälten framgångsrikt sedan 1974. Idag driver de historiska Värdshuset Koppartälten i kungliga Hagaparken och anrika Kea Bageri, Stockholms första glutenfria bageri i Bromma framgångsrikt.
VÄRDSHUSET KOPPARTÄLTEN uppfördes på uppdrag av Gustav III under åren 1787-1790 efter den franske arkitekten och konstnären Louis Jean Desprez' ritningar. De kopparklädda och dekormålade tältfasaderna skulle ge intryck av ett härläger i skogskanten. Till en början användes de tre tälten som logement och stallar åt den beridna högvakten. I slutet av 1800-talet försvann militären från Haga. Koppartälten fortsatte att användas som bostäder åt park- och trädgårdsanställda och som stallar för kungens djur. Det mellersta tältet totalförstördes vid en brand 1953. Tältfronten byggdes upp igen 1962-64 och i slutet av 1970-talet byggdes även längorna bakom upp. Den tidigare öppna stallgården utformades nu som ett tältrum med tak, Silvertältet. I det västra tältet finns idag bostäder. I det mellersta och det östra drivs restaurang, festvåning, café och konferens.
KEA BAGERI är det första glutenfria bageriet i Stockholm och kanske även i Sverige!? Från början var det en mjölkaffär i Keas lokaler på Skaldevägen 59 i Bromma. Någon gång på femtiotalet blev det bageri och den bagare som då ägde bageriet, Bertil Ericsson blev allergisk mot gluten. Vad gör en bagare då...jo, börjar baka utan gluten! Det bakades massor av kakor och bröd under Bertils tid, men mest känt blev nog bageriet för sina biskvier och framförallt såldes det mängder av biskvitårtor. Det vallfärdades långt för att få köpa dessa. Vi bakar dem fortfarande men naturligtvis mycket annat också.